Dokas Tyčinky bezmasé s kelpou a spirulinou 105 g
Související produkty
Detailní popis produktu
100% přírodní poloměkké pamlsky pro psy. Poloměkké tyčinky vyrobené z rostlinných bílkovinných extraktů, ovoce a mořských řas jsou 100% přírodní bezmasé pamlsky, které můžete podávat vcelku jako měkký žvýkací pamlsek nebo je snadno nalámat na menší kousky a využít je jako odměnu, například při tréninku.
Složení:
rostlinné bílkovinné extrakty, banán, rostlinný surový glycerin (řepkový), řepkový olej, mořské řasy 3,7 % (kelpa, spirulina), pivovarské kvasnice, cizrna, minerální látky.
Analytické složky:
hrubýprotein 46,3 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubé oleje a tuky 7,1 %, hrubé popeloviny 2,8 %, vlhkost 13,2 %.
- Neobsahují umělé konzervanty, dochucovadla a barviva a jedinečná kvalita použitých surovin zaručuje výraznou chuť a přirozenou vůni, které si váš mazlíček zamiluje!
- Mořská řasa kelpa a spirulina jsou bohaté na minerály, vitamíny a antioxidanty, které podporují zdravé trávení, posilují imunitní systém a zlepšují kvalitu srsti a kůže.
- Pivovarské kvasnice jsou bohaté na vitamíny skupiny B, které podporují zdravou srst, kůži, posilují imunitu a zvyšují celkovou vitalitu zvířete.
- Vysoká kvalita použitých surovin zaručuje skvělou chuť a přirozenou vůni, které si váš mazlíček zamiluje, a to bez umělých konzervantů, dochucovadel a barviv.
- 
Tyto pamlsky jsou ideální volbou i pro psy s alergiemi na živočišné bílkoviny a pro všechny, kteří preferují ekologicky šetrný životní styl. 
Balení obsahuje kyslíkový absorbér pro maximální uchování kvality výrobku a díky praktickému zipu lze sáček opětovně uzavřít.
Výroba pamlsků Dokas se řídí přísnými normami a podléhá pravidelným kontrolám kvality prováděným světově uznávaným institutem SGS Fresenius, což zaručuje 100% bezpečnost a kvalitu výrobku.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pamlsky pro psy | 
|---|---|
| EAN: | 4251276206092 | 
| Kategorie: | Pamlsky | 
| Obsah masa: | bezmasé | 
| Tvrdost, druh: | poloměkké | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    